Εκτύπωση

Μελέτες Πυροπροστασίας

  Το Τεχνικό Γραφείο μας αναλαμβάνει την μελέτη πυρασφάλειας (πυροπροστασίας) καθώς και την διεκπεραίωση της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους και δραστηριότητες (βιομηχανίας, βιοτεχνίας, εργοστασίου, επαγγελματικού εργαστηρίου, καταστήματος , γραφείων, πολυκατοικίας, συνεργείου αυτοκινήτων, ξενοδοχείου, φροντιστηρίου, παιδικού σταθμού, αποθήκης , χώρου συνάθροισης κοινού και καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατορίου, καφενείου, καφετέριας, ταβέρνας, ψητοπωλείου, κέντρου διασκέδασης, πιτσαρίας, θεάτρου, κινηματογράφου, χώρου αθλητικών εκδηλώσεων, αίθουσας εκδηλώσεων, catering κ.λ.π).

  Οι εγκαταστάσεις πυρασφάλειας αποτελούν το βασικότερο παράγοντα ασφάλειας ενός κτιρίου η μίας επιχείρησης και κατά προέκταση της ίδιας της περιουσίας. Η μελέτη και η εγκατάσταση συστημάτων πυρασφάλειας δεν πρέπει ποτέ να θεωρείται μία αναγκαστική τυπική διαδικασία που απλά θα την εγκρίνει η πυροσβεστική υπηρεσία προκειμένου να πάρουμε το τυπικό πιστοποιητικό πυρασφάλειας.

  Οι εγκαταστάσεις πυρασφάλειας απαιτούν μία εμπεριστατωμένη μελέτη, και ένα σωστό σχεδιασμό, που θα λαμβάνει υπ’ όψιν του όχι μόνον τις απαιτήσεις της κείμενης νομοθεσίας αλλά και τις ιδιαιτερότητες του κάθε κτιρίου η της κάθε επιχείρησης.

  Η εκπόνηση τέτοιου είδους μελετών απαιτεί εμπειρία και βαθειά γνώση του αντικειμένου που το γραφείο μας παρέχει στους πελάτες του μια και έχει εκπονήσει μελέτες και υλοποιήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων πυρασφάλειας από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες, προσφέροντας εγγυημένες λύσεις ,μελέτες και κατασκευές .

Το γραφείο μας προσφέρει μελέτες πυρασφάλειας, πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης καθώς και την κατασκευή για εγκαταστάσεις :

Πυρανίχνευσης και ανίχνευσης εκρηκτικών μιγμάτων

• Πυρόσβεσης, απλών πυροσβεστικών δικτύων νερού με πυροσβεστικούς κρουνούς

• Πυρόσβεσης αυτόματων υδροδοτικών πυροσβεστικών δικτύων κατάσβεσης με πυροσβεστικές φωλιές και αυτόματα αντλιτικά πυροσβεστικά συγκροτήματα

• Αυτόματων υδροδοτικών πυροσβεστικών δικτύων κατάσβεσης ολικού καταιονισμού με sprinklers και αυτόματα αντλιτικά πυροσβεστικά συγκροτήματα

• Τοπικού συστήματος εφαρμογής για φούσκες


Χάρτης

Ιωάννου Ιωάννου 72, ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του γραφείου μας και μάθετε πρώτοι τα νέα από το χώρο της μηχανολογίας

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 3 επισκέπτες και κανένα μέλος